foretagsflytt

Företagsflytt

När ett kontor ska omlokaliseras eller göras om så gäller det att jobba på rätt sätt för att inte skada möbler, maskiner och människor. En företagsflytt med Higia är en flytt där allting utförs i enlighet med god planering och där saker och ting hamnar på rätt plats. Vi har lång erfarenhet av att flytta kontor och kan hjälpa er på ett smidigt och ansvarsfullt sätt.

företagsflytt

Er tid är dyrbar för oss, och därför ser vi alltid till att vara på plats på utlovad tid och utföra arbetet på ett snabbt och smidigt vis. Vi är ett välutbildat team med lång erfarenhet inom flyttbranschen, och vana att arbeta tillsammans.

Higia städ och flytt AB är ett företag som hjälper stora som små företag inom olika branscher med flytt. Vi gör er företagsflytt så smidig som möjligt så att er verksamhet kan fortgå under tiden. Vi sköter allt från planering, packning samt själva flytten. Vid önskemål erbjuds även flyttstädning. Planering är avgörande för en lyckad företagsflytt.

Vi anpassar oss efter era individuella behov och kan garantera att vår personal är noggrann, pålitlig och kunnig. Därför blir er företagsflytt mer effektiv och den totala kostnaden blir lägre. Vi är fullt försäkrade via Trygg Hansa.

Har du frågor eller vill göra en bokning, kontakta oss per telefon 0721-91 91 41 eller via formulären nedan:

Kontakta oss via formuläret nedan, mail eller telefon.