Helsingborg

Städ och flyttfirma i Helsingborg

Higia städ och flytt är ett väletablerat, växande flytt och städföretag i Skåne. Vi startade som ett mindre familjeföretag med lokalstädningar som huvudsyssla, men tack vare våra nöjda kunder växte vi oss snart större och valde därefter också att utöka vårt tjänsteutbud. Idag hjälper vi både företag och privatpersoner med allt som behöver göras både inför, under och efter en flytt. Det som får oss att stå ut ur mängden är vårt lättillgängliga, noggranna och flexibla förhållningssätt samt den höga kvalitet vi levererar oavsett uppdrag.

Flyttstädning
storstädning

Städtjänster som ger dig mer tid över till annat

I en stressad vardag är det inte alltid lätt att få tiden att räcka till och av erfarenhet vet vi att det oftast är städningen som får lida. Vi erbjuder professionella städupplägg för likväl hem som kontor och har lång erfarenhet av både mindre och större uppdrag för att kunna möta samtligas önskemål. Vi kan också hjälpa dig med din flyttstädning, hålla rent i ditt trapphus, hjälpa dig

Professionell flytthjälp i Helsingborg

Oavsett om du står inför en privatflytt eller planerar för att ta hela ditt företag till nya lokaler kommer vår flytthjälp både underlätta och göra hela processen tryggare. Med lång erfarenhet, kunskap och förståelse för dina sakers affektionsvärde flyttar vi strategiskt och omsorgsfullt så att du kan känna dig trygg hela vägen. Vi har också magasinering och flyttstädning att erbjuda för dig som söker full avlastning. Givetvis är vi fullt försäkrade enligt ditt försäkringsbolags krav och hjälper dig teckna tilläggsförsäkringar om din last är mer känslig eller dyrbar.

Boka tid för hjälp till din flytt

Om du som bor i Helsingborg vill ha en smidig och problemfri flytt eller hjälp som låter dig släppa alla städbestyr i framtiden så hör av dig till oss och låt oss axla ansvaret. Våra tjänster utförs sju dagar i veckan dag- som kvällstid för att matcha de tider som passar just dig. Vidare anpassar vi alltid våra avtal efter dina önskemål liksom behov och givetvis ingår en trygghetsförsäkring i samarbetet. Målet är att ge dig precis den hjälp du behöver när du behöver den och att du alltid kan känna dig trygg när du anlitar oss på Higia.