Kristianstad

Städ och flyttfirma i Kristianstad

Behöver du hjälp till en kommande flytt eller är du trött på att känna skuld över städningen som aldrig blir av? Då kan vi på Higia städ och flytt hjälpa dig. Vi erbjuder städ och flyttjänster till likväl privatpersoner som företag och formar alla våra upplägg unikt efter behov så att alla säkert får hjälpen de eftersöker. Samtliga tjänster är tillgängliga under veckans alla dagar och vi arbetar dag som kväll för att kunna förhålla oss till dina tider.

Vill du veta mer om oss, vår verksamhet eller hur vi skulle kunna hjälpa också dig i Kristianstad? Tveka då inte över att kontakta oss. Du kan också fylla i intresseanmälan direkt här på vår hemsida så återkommer vi snart med ett passande koncept samt offert på förväntat arbete.

Flyttstädning

Flytthjälp för privatpersoner och företag

Med bred kapacitet och kunskap kan vi ta oss an samtliga flyttuppdrag, oberoende av storlek och komplexitet. Förutom flytt och transport kan vi även erbjuda vår hjälp till din flyttstädning samt ordna med trygg och lämplig magasinering åt föremål och möbler du inte vill ha med dig. Du bestämmer själv om du vill ge oss fullt ansvar för hela processen eller om du önskar sköta delar av flytten själv. Oavsett kommer vi att besvara din förfrågan med en anpassad lösning och offert inklusive moms och Rut-avdrag.

Uppskattade städtjänster för alla

Även om de allra flesta har en vision om att hålla rent både hemma och på sitt kontor så är det inte alltid tiden och orken räcker till. Det är med just den insikten som vi på Higia startade vår verksamhet. För dig som vill få mer tid över till annat erbjuder vi hjälp med både hem- och företagsstädning. Vi ser till så att din storstädning blir av, att ditt trapphus hålls i toppskick och att ditt gamla hem blir ordentligt flyttstädat för nästa boendes uppskattning. Finns det sedan ytterligare önskemål så ser vi till så att de bakas in i den städlösning vi formar unikt för dig.

Vi gör vardagen lättare för dig i Kristianstad

Vi startade som ett mindre familjeföretag som tog oss an lokalstädning för olika företag. Tack vare positiv respons och en växande kundbas expanderade vi snart och valde att utöka våra tjänster för att kunna hjälpa ännu fler. Det som utmärker oss lite extra i mängden av liknande företag är vårt noggranna, lättillgängliga och flexibla arbetssätt samt att vi alltid utför vårt arbete med ett resultat som håller högsta kvalitet. Vi har erfarenhet, bred kunskap och givetvis är vi fullt ansvarsförsäkrade om olyckan mot förmodan skulle vara framme.

storstädning