Lund

Städ och flyttfirma i Lund

Higia städ och flytt är ett väletablerat företag med lång erfarenhet av att hjälpa privatpersoner liksom företag med allt vad de behöver för att göra vardagen lättare. Vi startade för länge sen som ett mindre familjeföretag med lokalstädning som huvudsyssla, men expanderade ganska så snabbt till följd av positiv respons och en ständigt ökande efterfrågan. Idag har vi ett brett tjänsteutbud för allt som rör både städ och flytt och hjälper dagligen kunder som på ett eller annat vis vill underlätta i sin vardag.

Planerar du inför en flytt eller önskar du lägga städningen på hyllan en gång för alla? Hör av dig till oss så tar vi på oss ansvaret.

Flyttstädning
storstädning

Uppskattade städtjänster för privatpersoner och företag

Vi vet hur svårt det kan vara att få tiden att räcka till och att det i många fall resulterar i att den oerhört viktiga städningen får lida. Därför erbjuder vi flexibla städupplägg för både privata hem liksom kontor och ser till så att samtliga kunder får anpassad hjälp helt enligt deras personliga behov. Vi kan ta över din hemstädning och hålla rent på ditt kontor men också se över ditt trapphus, hjälpa dig med din fönsterputsning och ta över flyttstädningen av din gamla bostad. Har du sedan övriga önskemål ber vi dig meddela det så att vi i vår tur kan lägga till dem i din städlösning.

Professionell flytthjälp

Oavsett om du planerar för en mindre privatflytt eller gör dig redo för att flytta hela företaget till nya lokaler har vi kapacitet och kunskap att göra processen både smidigare och säkrare. Med många år i branschen och förståelse för sakers affektionsvärde flyttar vi strukturerat och omsorgsfullt så att du kan känna dig fullt säker hela vägen. För komplett flytthjälp kan vi även erbjuda flyttstädning och magasinering i säkra och anpassade förråd. Du bestämmer själv om du vill göra delar av flytten på egen hand eller om vi ska ta fullt ansvar för hela projektet och stå för allt från planering och packning till transport och montering.

Higia städ och flytt – Pålitlig hjälp för dig i Lund

Bor du i Lund och önskar lägga din lediga tid på annat än städning och flyttbestyr? Hör av dig till oss så tar vi på oss ansvaret och sätter guldkant på din vardag. Våra tjänster finns tillgängliga under veckans alla dagar, dag som kväll för att anpassa oss efter dina tider. Alla avtal och upplägg skräddarsys utifrån var kunds behov och givetvis ingår även ansvarsförsäkring i samtliga lösningar.