Malmö

Städ och flyttfirma i Malmö

Higia städ och flytt är företaget för dig i Malmö som önskar en smidig och effektiv flytt eller som tröttnat på att lägga tid på städning. Vi började som ett familjeföretag som erbjöd lokalstädning åt företag i Skåne, men expanderade snabbt tack vare en ökad efterfrågan och nöjda, återkommande kunder. Våra professionella städ- och flyttjänster utförs sju dagar i veckan, dag som kväll, och vi arbetar hårt för att aldrig sluta växa.

Planerar du inför en kommande flytt, eller skulle du vilja lägga städningen på hyllan en gång för alla? Anmäl ditt intresse här på vår hemsida så återkommer vi snart med en lämplig lösning tillsammans med offert på arbetet.

Flyttstädning
storstädning

Professionell städhjälp som gör skillnad

På grund av pressade tidsscheman är det många som tvingas prioritera bort städningen, men med våra professionella städtjänster får alla mer tid över till annat. Vi erbjuder hemstädning åt samtliga privatpersoner, håller rent på kontor runt om i Malmö samt ser till så att din flyttstädning blir ordentligt genomförd och godkänd vid den kommande slutbesiktningen. Bland våra städtjänster finner du även trappstädning, fönsterputs, storstädning och visningsstäd. Har du sedan ytterligare önskemål ber vi dig meddela oss dem så att vi i vår tur kan väva in dem i den städlösning vi formar personligt för dig.

Flytthjälp som betryggar

Ingen flytt är en annan lik och det är sällan helt oproblematiskt att ta sig från en adress till en annan. Med lång erfarenhet från både hem- och kontorsflyttar vet vi hur en flytt genomförs på ett effektivt och smidigt sätt utan att någonsin behöva tumma på säkerheten. Du väljer själv om du vill hantera delar av flyttarbetet på egen hand, eller om vi ska ta fullt ansvar för projektet från packning och flytt till transport och montering. Vi kan även erbjuda magasinering i lämpliga lokaler samt lägga vår hand över den kvarvarande flyttstädningen.

För en smidigare vardag åt dig i Malmö

Noggrannhet, flexibilitet, tillgänglighet och arbeten utförda med högsta kvalitet. Hos oss står du som kund i fokus och vi arbetar hårt för att tillgodose alla våra kunders varierande behov. Söker du professionell hjälp för att göra din vardag enklare så kontakta oss och låt oss berätta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Vi lämnar alltid kvalitetsgaranti på utförda städ- och flyttjobb och givetvis är vi även fullt försäkrade under arbetstid så att du kan känna dig 100% trygg med oss vid din sida.