Simrishamn

Städ och flyttfirma i Simrishamn

I en vardag där jobb, familj, vänner och fritidsintressen ska tillgodoses kan det vara svårt att få tid över att lägga på den regelbundna städningen. Det var med den insikten som vi en gång startade vårt företag och som vi dagligen förser privatpersoner och företag med professionella tjänster för städ och flytt.

Skulle du uppskatta professionell hjälp till din flytt eller möjligheten att släppa städningen hemma och på jobbet? Fyll då i vår intresseanmälan här på hemsidan så tar vi fram en lämplig lösning för ditt behov. Oavsett vad du behöver kan du förvänta dig flexibel och kunnig hjälp från våra engagerade medarbetare liksom professionella resultat av hög kvalitet.

Flyttstädning
storstädning

Städtjänster för hem och företag

För dig som värdesätter känslan av nystädat, men som hellre lägger lediga timmar på annat erbjuder vi på Higia professionella städtjänster anpassade och formade efter dina behov. Bland våra städtjänster hittar du hem- och företagsstädning, storstädning, flyttstädning, fönsterputs, trappstädning samt hjälp för att förbereda inför din bostadsvisning. Har du sedan övriga önskemål ber vi dig meddela oss dem så anpassar vi våra städupplägg därefter. Du väljer själv omfattningen på vår städhjälp liksom hur ofta du vill få städningen gjord. Vi håller oss flexibla och tillgängliga för att anpassa oss efter dina tider och för att kunna tillfredsställa de behov du besitter.

Pålitliga flyttjänster

Alla som någon gång gått igenom en flytt vet hur ansträngande det är att flytta ett helt bohag eller ett kontor. Det krävs både tid och fysisk ansträngning för att klara av uppgiften, men med vår hjälp blir det betydligt mycket enklare. Med rätt kapacitet, kunskap och lämpliga redskap flyttar vi effektivt och säkert för att undvika avbrott i din vardag och ge dig tid över till annat. Vi erbjuder även magasinering i anpassade lokaler och ser till så att din flyttstädning blir genomförd enligt konstens alla regler för att godkännas viss kommande slutbesiktning.

Städ och flytthjälp till alla i Simrishamn

Higia städ och flytt är ett företag som levererar professionella städ- och flyttjänster till privatpersoner och företag för att därigenom underlätta i deras vardag. Vi startade som ett familjeföretag med lokalstädning i fokus, men tack vare våra nöjda kunder växte vi oss snabbt större och vi tänker aldrig sluta växa. Vi arbetar noggrant, flexibilitet, kunnigt och professionellt för att stå ut ur mängden. Vi erbjuder kvalitetsgaranti på samtliga utförda jobb och givetvis är vi fullt försäkrade under vår arbetstid genom vår ansvarsförsäkring hos TryggHansa.