trappstadning

Trappstädning


trappstädning

Vårt företag erbjuder städning av trappor i fastigheter och i bostadsrätter. Vi vet att behovet av trappstädning varierar beroende på årstid eller vissa händelser.
Därför kan vi erbjuda olika lösningar, men du bestämmer själv vad som ska göras. Vi erbjuder även städning av trappor och trappuppgångar i bostadsfastigheter. Behovet av denna typ av städning varierar beroende på årstid, därmed är vi öppna för olika lösningar beroende hur just ditt behov ser ut.

Trapphuset är första anhalten i en fastighet och samlar snabbt damm, pollen, hundhår och annan smuts. Det har negativ effekt på inomhusmiljön och luften, vilket på sikt kan påverka de boendes hälsa och välbefinnande.

Samtidigt är ett trapphus ett av de första intrycken man som besökare får av en fastighet, så det lönar sig i flera bemärkelser att vara noggrann med trappstädningen. Regelbunden rengöring av trapporna är ett bra sätt att visa fastigheten från sin bästa sida.

Men en trappstädning kan vara så mycket mer än att hålla själva trapphuset rent och snyggt. Ibland kan det krävas en storstädning av andra utrymmen i anslutning till trapphuset. Tvättstugan till exempel. Vi tar hand om all specialstädning, både till befintliga och nya kunder.

Vår målsättning är tydlig: vi ska utföra en enkel tjänst på ett professionellt sätt och till några av Skånes absolut bästa priser. Vi erbjuder i nuläget en mängd olika tjänster så som Hemstädning (veckostädning), KontorsstädningStorstädning , Flyttstädning m.m.

Låter det intressant? Lämna din intresseanmälan på hemsidan redan idag så återkommer vi till dig för att boka in din hemstädning.

DETTA INGÅR I TRAPPSTÄDNING

Trappuppgångar/Entréplan/Våningsplan/Källare
Sopning.
Moppning.
Avfläckning av samtliga väggar upp till 180 cm höjd från golv/trappsteg.
Dammtorkning/fukttorkning av värmeelement, golvlister.
Rengöring av ledstänger och trappräcken.
Rengöring utvändigt sopnedkastluckor.
Avfläckning av anslagstavlor.
Avfläckning av glasrutor i entré.
Avfläckning entrédörrar.
Avfläckning av lägenhetsdörrar och dörrlister (vid ett godkännande av hyresgästen).
Fönsterputs av samtliga fönster och entrédörrar.

Hiss
Sopning av samtliga hissar.
Moppning av samtliga hissar.
Putsning av glas.
Avfläckning av väggar.
Avfläckning av hissknappar.
Avfläckning av hissdörrar.

OBS!

Städmaterial och utrustning ingår i tjänsten.