Trelleborg

Städ och Flyttfirma i Trelleborg

I en stressad vardag där både jobb, familj, vänner och fritid ska hinnas med är det inte alltid man får tid över att lägga på sin städning. Det samma gäller vid en flytt som oavsett storlek kräver både tid och kraftansträngning.

Skulle också du vilja släppa städningen helt och få mer tid över till annat? Då är det för dig som vi startade vår verksamhet och vi finns här redo att hjälpa dig till en enklare vardag. Med ett brett utbud av städ och flyttjänster tar vi på oss alla typer av uppdrag från både privatpersoner och företag i Trelleborg. Hör av dig och låt oss höra mer om dina behov och önskemål så arbetar vi fram en lämplig lösning och offert på arbetet redan idag.

Flyttstädning
storstädning

Professionella städtjänster som underlättar

Bland våra städtjänster finner du hem- och företagsstäd, storstädning, trappstädning, fönsterputs, visningsstäd och flyttstädning. Vi kan även forma lösningar för övriga önskemål så som trädgårdsarbete, måleri, bortforsling av skräp och strykning m.m. Givetvis anpassar vi oss efter dina tider och dyker upp enligt den frekvens du behöver och önskar.

Flyttjänster för en smidigare flytt

Ingen flytt är helt oproblematisk och det är många moment att passera innan man är framme och redo att göra sig hemmastadd på sin nya adress. Med mindre assistans eller allomfattande hjälp kan vi på Higia göra processen betydligt mycket enklare. Vi kan hjälpa dig packa, flytta, stå för transporten, montera, ordna med magasinering och flyttstäda enligt önskemål. Med lång erfarenhet känns inget uppdrag för stort och vi vet hur vi ska ta oss an även mer ömtåliga och dyrbara föremål. Snabbt, smidigt och säkert med din trygghet i fokus.

Låt oss hjälpa dig i Trelleborg

Vi startade som ett litet familjeföretag med lokalstädning som huvudsyssla och växte tack vare våra nöjda kunder snabbt till det företag vi är idag. Genom att leverera professionella städ- och flyttjänster hjälper vi dagligen både privatpersoner och företag till en enklare vardag.

Skulle också du i Trelleborg uppskatta hjälpen du kan få för att slippa tänka på din städning eller för att din kommande flytt ska kunna löpa både smidigare och tryggare? Fyll då i vår intresseanmälan här på hemsidan så återkommer vi snart med en lösning som matchar de behov du beskriver. Givetvis erbjuder vi kvalitetsgaranti på samtliga arbeten vi utför och är fullt ansvarsförsäkrade genom TryggHansa för att du ska kunna känna dig helt trygg med oss vid din sida.