Vellinge

Städ och flyttfirma i Vellinge

Precis som namnet framställer så är vi ett företag som erbjuder professionella städ- och flyttjänster för att därigenom underlätta i människors vardag. Vi startade litet med fokus på lokalstädning, men expanderade snart tillsammans med våra kunder för att bli det allomfattande serviceföretag vi är idag. Flexibla anpassar vi samtliga lösningar efter varje kunds personliga behov och vi arbetar alla dagar i veckan, dag som kväll för att alltid finnas tillgängliga.

Vad skulle du behöva för att göra din tillvaro enklare? Kontakta oss och låt oss berätta mer om våra tjänster eller fyll i vår intresseanmälan direkt så arbetar vi fram en lösning så snart som möjligt tillsammans med en offert på arbetet.

Flyttstädning
storstädning

Professionell städhjälp som gör skillnad

Av alla sysslor som ska uträttas i ett hem eller på ett företag så är städningen den som de flesta helst skulle slippa. Vi erbjuder hem- och kontorstädning, trappstäd, fönsterputsning, flyttstädning, tar på oss ansvaret för din storstädning och hjälper dig förbereda din bostad inför en eventuell försäljning. Du bestämmer själv hur omfattande hjälpen från oss ska vara samt hur ofta du vill få det städat. Meddela oss gärna om du har ytterligare önskemål så att vi i vår tur kan väva in även dem i ditt personliga städupplägg. Vi står givetvis själva för alla redskap och allt material vi behöver för att kunna uppnå optimala resultat.

Flyttjänster för alla

En flytt är sällan helt oproblematisk, men för att göra det enklare har vi på Higia allomfattande flyttjänster för både hem- och kontorsflyttar. Vi kan hjälpa dig packa, flytta, transportera, montera, ordna med magasinering och stå för den slutliga flyttstädningen. Du bestämmer själv om du vill göra delar av arbetet själv eller lägga över allt ansvar för projektet på oss. Vi i vår tur svarar med personligt formade flyttupplägg som matchar och en effektivare flytt utan onödigt krångel.

Din trygga städ och flyttfirma i Vellinge

Känner du att tiden inte räcker till eller att orken tryter? Vi kanske inte kan göra allt, men vi har kapacitet och kunnighet att ta över dina städ- och flyttuppgifter. Alla som arbetar hos oss är utbildade för uppdraget de utför och arbetar med försiktighet samt dig som kund i fokus. Givetvis är vi fullt försakade under arbetstid och lämnar kvalitetsgaranti på samtliga arbeten så att du alltid kan känna dig trygg i vårt sällskap.

Fyll i en intresseanmälan redan idag så tar vi fram ett lämpligt upplägg liksom en konkurrenskraftig offert på arbetet.