Ystad

Städ och flyttföretag i Ystad

Higia städ och flytt startades som ett mindre familjeföretag, men med nöjda kunder växte vi snart oss större och breddade våra tjänster från lokalvård till allt inom städ och flytt.

Med ett brett utbud gör vi vardagen lättare för både privatpersoner och förtag i Ystad och formar samtliga lösningar utifrån var och ens personliga önskemål. Du bestämmer själv hur omfattade vår hjälp ska vara liksom önskad städfrekvens. Oavsett kan du förvänta dig professionell hjälp från kunnig och erfaren personal som arbetar effektivt och omsorgsfullt med dig som kund i fokus.

Söker du kunnig städhjälp eller flytthjälp till din kommande flytt? Fyll i intresseanmälan du finner här på vår hemsida så återkommer vi så snart vi kan med offert och matchande lösning.

Flyttstädning
storstädning

Professionell städhjälp för privatpersoner och företag

I en stressad vardag med jobb, familj, vänner och aktiviteter kan det bli svårt att få tiden att räcka till och allt som oftast blir det städningen som får lida. Vi på Higia erbjuder hem- och kontorsstädning, trappstädning, visningsstäd, rengör dina fönster, ser till så att flyttstädningen blir ordentligt gjord och tar gärna på oss ansvaret för din storstädning. Flexibla anpassar vi allt vårt arbete efter dig och dina tider. Har du sedan ytterligare önskemål försöker vi givetvis väva in även dem i ditt upplägg så att du får precis den hjälp du behöver för mer tid över till annat.

Flytthjälp i Ystad

En flytt är aldrig en annan lik, men med vårt breda utbud av flyttjänster har vi kapacitet att vara behjälpliga vid samtliga. Vi vet hur man flyttar ett bohag tryggt och säkert på ett effektivt sätt samt hur en kontorsflytt ska behandlas för minimalt avbrott i verksamheten. Välj själv om du vill rå om större delen av flytten på egen hand eller om vi ska ta över hela projektet. Förutom att flytta och transportera kan vi ordna med magasinering i torra och säkra lokaler samt ta hand om den slutliga flyttstädningen så att du kan rikta ditt fulla fokus framåt.

För en smidigare vardag

Söker du hjälp för en kommande flytt eller drömmer du liksom många andra om att kunna lägga tanken på städning åt sidan en gång för alla? Beskriv ditt ärende i den intresseanmälan du finner här på vår hemsida så återkommer vi med en lösning matchandes ditt behov. Med full försäkring och kvalitetsgaranti kan du känna dig fullt trygg med både oss och det arbete vi utför.